Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Subway proyék pinding témbok hiasan

Ngaran proyék

Xi'an subway

proyék Perkenalan

Xi'an Metro Line 2 nyaeta jalur operasi mimiti Xi'an Metro, sarta eta oge jalur panggedéna jeung paling penting pikeun lalulintas panumpang.

Produk Philigreen

dewan baja Laminate

Kuantitas aplikasi

40.000 méter pasagi (m2)



WhatsApp Online Chat !