Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Rumah Sakit Beresih Besar proyék pinding

Ngaran proyék

Rumah Sakit International kalér

proyék Perkenalan

Rumah Sakit International kalér mangrupakeun proyék konci "Plan 13th Lima-Taun" Shenyang urang jeung keur invested sarta diwangun ku Cina Zhongyi Grup. Proyek rumah sakit integrates fungsi médis, ngajar, panalungtikan ilmiah, preventions panyakit, kasehatan, rehabilitasi, bantuan heula, sarta jasa pangiriman helikopter jsb sige proyék nyaéta pangbadagna di Northeast.

Produk Philigreen

dewan kai Laminate

Kuantitas aplikasi

150.000 méter pasagi (m2)



WhatsApp Online Chat !