Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Museurkeun Dina Eco-Friendly Solusi arsitéktur

Philigreen Gedong Bahan Co., Ltd., kalawan konsép lingkungan Éropa sarta talari jasa, nomeran posisi tutuwuhan manufaktur maranéhanana deukeut Tashan Leuweung Park of Huizhou, Guangdong; jeung puseur layanan operasi di High-tech Industrial Parabot Kamekaran, Guangzhou. Aligning jeung haté Éropa tina téhnologi perlindungan lingkungan sarta produk standar, Philigreen geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung bahan wangunan kualitas héjo na leyuran Sistim ngaropéa.

Lamun perlu ngawangun solusi témbok ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
8842-w
8843D8-w
8845-w
8846-w
8847-w
8849-w
8852-w
8853-w
8854-w
8860NT-w
01bOOOPICdd_1024
54bOOOPICb1_1024
10bOOOPIC04_1024
15791733-aa1ada76e17bd57006e1f6cfb7458a4f-4
FCS506
timg (4)

WhatsApp Online Chat !