Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Subway dekorative mur projekt Rreshtim

Emri i Projektit

Xi'an metro

Project Hyrje

Xi'an Metro Line 2 është rruga e parë operativ i Xi'an Metro, dhe kjo është edhe rruga më e madhe dhe më e rëndësishme për trafikun e pasagjerëve.

Philigreen Product

bordit çeliku Laminate

Sasia e aplikimit

40,000 meter katror (m2)WhatsApp Online Chat !