Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Spitali Clean Wall projekt Rreshtim

Emri i Projektit

Spitali International Northeast

Project Hyrje

Spitali International Northeast është një projekt i rëndësishëm i "Planit 13 Pesë-Viti" Shenyang dhe është investuar dhe ndërtuar nga Kina Zhongyi Group. Projekti Spitali integron funksionet e mjekësore, mësimdhënies, kërkimit shkencor, preventions sëmundje, kujdesin shëndetësor, rehabilitimin, ndihma e parë, dhe të ofrimit të shërbimit me helikopter etj Projekti sige është më i madh në verilindje.

Philigreen Product

bordit druri Plastifikuar

Sasia e aplikimit

150,000 meter katror (m2)WhatsApp Online Chat !