Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Fokusimi në Eko-Miqësore Zgjidhja arkitektonike

Philigreen Materiale Ndërtimi Co, Ltd, me konceptin e mjedisit Evropian dhe traditën e shërbimit, gjetur fabrikë e tyre të prodhimit pranë Forest Park Tashan e Huizhou, Guangdong; dhe qendra e operacioneve të shërbimit në të teknologjisë së lartë Zona Industriale Zhvillim, Guangzhou. Përafrimin me zemër Evropiane të teknologjisë mbrojtjen e mjedisit dhe të produkteve standarde, Philigreen është e angazhuar për të siguruar konsumatorët me materiale të gjelbër me cilësi të ndërtimit dhe zgjidhjet e përshtatur të sistemit.

Nëse keni nevojë për të ndërtuar zgjidhje mur ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
8842-w
8843D8-w
8845-w
8846-w
8847-w
8849-w
8852-w
8853-w
8854-w
8860NT-w
01bOOOPICdd_1024
54bOOOPICb1_1024
10bOOOPIC04_1024
15791733-aa1ada76e17bd57006e1f6cfb7458a4f-4
FCS506
timg (4)

WhatsApp Online Chat !