Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Подземниот простор декоративни ѕидни Поставата на проектот

Име на проектот

Guangzhou Modiesha Tunnel

проектот Вовед

Located in Yuejiang Road, Haizhu District, Guangzhou, Moshasha Tunnel is an east-west municipal tunnel connecting Guangzhou Tower and Canton Fair.

Philigreen производот

Inorganic Pre-Coated Board

Количина на примена

5800 square meter(m2)

Име на проектот

Jishou Jianshen Slope Tunnel

проектот Вовед

It has a total length of 1,370 meters, a tunnel construction limit of 9.5 meters, and a tunnel height of 4.5 meters. It is a long rocky tunnel.

Philigreen производот

Steel Laminated Board

Количина на примена

6500 square meter(m2)WhatsApp Online Chat !