Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

Болница чиста ѕидот Поставата проектот

Име на проектот

Меѓународната болница североисточно

проектот Вовед

Меѓународната болница Североисточниот е клучен проект на "13 петгодишен план", Шенјанг и е инвестирано и изградена од страна на Кина Zhongyi група. Проектот болница интегрира функциите на медицински, наставни, научни истражувања, превенции болест, здравствена заштита, рехабилитација, прва помош, и хеликоптер испорака на услуги и др опсадните Проектот е најголем во североисточниот регион.

Philigreen производот

Дрво ламинат одбор

Количина на примена

150.000 квадратни метар (м2)WhatsApp Online Chat !