We bantuan donya akeh wiwit 1983

Hospital Clean Wall project Lining

project

Hospital International Northeast

project Pambuka

Hospital International Northeast iku proyèk tombol "Plan 13 Limang Taun" Shenyang lan wis nandur modhal lan dibangun dening China Zhongyi Group. Ing project rumah sakit nyawiji fungsi saka medical, wulangan, penelitian ilmiah, panyegahan penyakit, kesehatan, papan pemulihan, sepindah, lan layanan delivery helikopter etc. sige project paling gedhe ing lor.

Product Philigreen

Papan Kayu laminate

Jumlahe aplikasi

150.000 meter persegi (M2)



WhatsApp Online Chat !